Stookplaatsmonitoring

Gratis demo!

Bent u geinteresseerd maar is het nog allemaal wat onduidelijk?

 

Profiteer nu van onze demokoffer.

 

Wij tonen bij u ter plaatse hoe snel de draadloze monitoring opgesteld staat en u kan ondertussen al uw mogelijke vragen stellen.

 

 

Ja, ik wil een uitleg met de demokoffer!

Koffer stookplaats

Prijslijst?

U wil natuurlijk weten wat dit kost. Wij doen daar niet moeilijk over.

 

Bestbuildingconcept levert aan dezelfde kostprijs als de producent. Wij zijn de reseller en integrator voor de Belgische markt.

 

De eerste configuratie en het online brengen gebeurt door ons op kantoor zodat u een kant en klaar werkend systeem ontvangt.

 

Als u wil, installeren wij nadien ook het volledige systeem ter plaatse bij u, afhankelijk van uw wensen.

Stuur ons een mailtje en wij sturen u een duidelijke prijslijst met alle opties.

 

 

Ja, ik wil een prijslijst!

BEST BUILDING CONCEPT

Ingenieursbureau voor comfort en energie in gebouwen

Draadloze stookplaats monitoring

Onze stookplaatsmonitoring is een "plug and play" oplossing om een technische ruimte op afstand te monitoren. Dit laat u toe met weinig mankracht gebouwen te beheren en het comfort en energieverbruik te optimaliseren. U hebt permanent zicht op:

 

  • De vertrektemperaturen van de verschillende kringen
  • De retourtemperaturen
  • De gebruiksuren van verwarming of koeling
  • Uitval van verwarming of koeling
  • Ongeoorloofde aanpassingen door de gebouwgebruikers

 

U stelt zelf de nodige alarmen in en beslist wie er moet verwittigd worden bij uitval of onverwachte gebeurtenissen.

 

Ons systeem is draadloos en dus snel geïnstalleerd. Bovendien hebt u geen internetaansluiting of wifi nodig in het technisch lokaal. Wij zorgen dat alle data voor u zichtbaar is op een beveiligde website en op uw smartphone.

 

Draadloze comfortbewaking

Dit systeem is zeer eenvoudig uit te breiden met één of meerdere temperatuuropnemers om het comfort in de lokalen in het oog te houden. Relatieve vochtigheid en luchtkwaliteit kunnen eveneens permanent gemonitord worden. Zo bewaakt u het comfort in verschillende lokalen en beheert u tegelijkertijd de installaties.

 

 

Draadloze energie-opvolging

Hebt u een gas- of elektriciteitsmeter met pulsuitgang ? Dan koppelt u deze vlot aan de draadloze pulsteller en hebt u in één moeite een energiemonitoring geïnstalleerd. Koelkasten, boilers en frisdrankautomaten kan u opvolgen met de kilowattuurmeter. Elektrische verbruikers kan u aan de draadloze stroomtang koppelen.

Stookplaats 6 sensoren
Draadloze modem
Temperatuur en vochtigheid
Stroomtang
kilowattuurmeter
kilowattuurmeter

Voor gebouwbeheerders: Efficiënt beheer van gebouwen en technische lokalen

Beheer op afstand

U volgt via de draadloze modem alle temperaturen op in de technische ruimte.

U krijgt uw eigen login voor een beveiligde website die de data in de cloud beheert. Die data is ogenblikkelijk van overal te bekijken, ook op uw smartphone. U stelt zelf de alarmen in die u wenst en wie er dan verwittigd moet worden.

 

U hoeft niet meer ogenblikkelijk ter plaatse te komen bij comfortklachten of bij een vermoeden van een slechte werking van de installaties.

Voor facility managers: Efficiënt beheer van het comfort

Binnenklimaatmonitoring

U kan zeer eenvoudig de temperatuur van één of meerdere lokalen opvolgen. U weet ogenblikkelijk of sommige klachten terecht zijn en u ziet de alarmen op een plattegrond verschijnen.

 

Ook de relatieve vochtigheid en de CO2 waarde (binnenluchtkwaliteit) zijn zo permanent op te volgen.

Voor energieconsulenten: Efficiënt energiebeheer

Energiemonitoring

Om het plaatje compleet te maken, kan u de gas- en elektriciteitsmeters met draadloze pulstellers uitrusten. Dit geeft u een betaalbare energiemonitoring.

 

Zowel pulstellers voor energiemeters, stroomtangen voor bepaalde grote verbruikers of stopcontacten van bepaalde toestellen kunnen we zeer snel toevoegen op het draadloos systeem. Gecombineerd met de stookplaatsmonitoring en de comfortbewaking kan u zo elk gebouw energetisch optimaliseren.

Bestbuildingconcept maakt gebruik van het zeer performante WiSensys platform. Onze Nederlandse partner ontwikkelt de hardware en software. Wij staan in Belgïe in voor de verkoop, levering, configuratie en installatie.

 

U kan een demo van de WiSensys software testen op http://websensys.eu/

Login: demo

password: +demo1

 

Dit draadloos platform is niet alleen ontwikkeld voor gebouwen. Alle mogelijke sensoren kunnen hiermee draadloos gemonitord worden. Hieronder vindt u meer informatie. Stuur gerust een mailtje indien u meer uitleg wil.

Meer info:

Copyright © bestbuildingconcept 2014